Ванеса подкрепя спортисти в инвалидни колички


Ванеса подкрепя спортисти в инвалидни колички

4691

Ванеса ще вземе участие в благотворителна инициатива за закупуване на инвалидни колички, която ще е състои в столичния пиано-бар Braga от 20.00 ч. тази сряда, 14 март.

Певицата на "Ара Мюзик" ще поздрави с няколко изпълнения гостите на специално организираното мероприятие за събиране на средства в подкрепа баскетболен клуб за хора в инвалидни колички "София-Балкан".

Клубът е създаден през 2007 г. по инициатива на Ротари и Ротаракт клуб "София‐Балкан". Впоследствие към начинанието се присъединяват и Българската федерация по баскетбол и Националната спортна академия. Учредено е сдружение с нестопанска цел Баскетболен клуб за хора с инвалидни колички "София – Балкан". Създаването на такъв клуб има за цел интеграцията на хората в неравностойно положение като пълноправни членове на нашето общество. От началото на 2010 година отборът тренира регулярно в спортната зала на Националния стадион "Васил Левски". Негов треньор е проф. Кръстьо Църов, като му асистират студенти от НСА и членове на Ротаракт клуб "София – Балкан".

Всеки желаещ може да закупи билет за събитието на място.

Събраните средства ще бъдат предоставени за закупуване на инвалидни колички на баскетболния отбор.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички