Народната певица Поли Паскова с мегаконцерт в НДК


Народната певица Поли Паскова с мегаконцерт в НДК

4831

Фолклорната звезда Поли Паскова ще изнесе истински спектакъл в три части - "Аз съм, Българийо, твоя дъщеря", в сърцето на Европредседателството - зала 1 на НДК.

Събитието на 21 март ще премине със засилени мерки за сигурност заради Европредседателството, концентрирано в Двореца на културата. Концертът ще бъде в три части, като първата включва песни от всички области на България. Втората е кафанска  - с музикантите от оркестър Уникат и гостуващи инструменталисти от Македония. На сцената ще се качи и сръбската легенда Аце Илич, звезда на Гранд Продъкшън, който покани българската певица за дует в Сърбия. Той отложи концерт в Чикаго, за да пее с  любимката си в НДК. Третата част ще представи най-силните песни от репертоара на Поли. Сред тях са шлагерните изпълнения, които певицата налага през последните години като собствен стил.

Специални гости са колегите на Поли Паскова - Николай Славеев, Здравко Мандаджиев и  най-добрата родопска певица Росица Пейчева.

Наред с концерта, Паскова подготвя и 16-ия си самостоятелен албум "Изпращам ти ангели", по едноимената песен, която е подарък от авторката Росица Узунова. Баща ѝ, родопски певец, починал преди година, в съня ѝ изпял песента и заръчал да я подари на Поли Паскова.

"Тази песен е доста специална за мен и ще я изпея на финала на концерта", споделя Поли, която ще представи премиерно и част от  песните от 16-ия си албум.

Спектакълът ще бъде излъчван по БНТ и "Планета Фолк" - генерални медийни партньори на събитието.

Билети - в касите на НДК, "Ивентим" и в СБА-веригата и онлайн ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички