Подгряващо парти в София преди концерта на Rotting Christ


Подгряващо парти в София преди концерта на Rotting Christ

4293

Феновете на Rotting Christ от София ще се съберат в рок-бар "Фенс" от 21.00 ч. на 12 април, четвъртък, за да подгреят за предстоящия концерт в Бургас.

Както MySound.bg вече информира, той ще се състои в спортната зала "Бойчо Брънзов" на 21 април. На партито ще прозвучат любими парчета на гръцките легенди, също така на другите групи-участници. А двама гости на събитието ще си тръгнат с покани за концерта, любезно предоставени от Broken Silence. Входът е свободен. Вратите отварят в 20.00 ч. Какво е общото между Rotting Christ и великденските празници? По-паметливите фенове ще си спомнят, че когато гърците гостуваха у нас за първи път на 18 април 1998 г., бе Великден. По-този повод от екипа на Broken Silence обявиха празнична промоция на билетите. 

В периода от 6 до 9 април (включително) пропуските ще се продават на цена 25 лева в мрежата на TicketPro и партньорската мрежа: Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК, билетна каса на "Арена Армеец", магазини "На тъмно", Orange Tickets, Usit Colours, каса Летен театър (Бургас), магазин "Саунд Гардън" (Бургас), магазин "Яко" (София), Дворец на културата и спорта (Варна), "Мюзик център" (Пловдив) и др.

Това е последната промоция преди концерта, извън която редовната цена на билетите е 30 лева, а в деня на събитието ще струват 35 лева.

Обръщение на Sakis (Rotting Christ) към българските фенове: https://youtu.be/ qCj38WSv3Gw

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2085187548377166

"Фенс" е на бул. "Васил Левски" 114.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички