Foreigner ще отпразнуват юбилея си навръх концерта в София


Foreigner ще отпразнуват юбилея си навръх концерта в София

4062

С много емоции и рок енергия легендите Foreigner ще отбележат 40-годишния си юбилей именно по време на концерта в "Арена Армеец". Както MySound.bg вече извести, организираното от Moko Solution събитие предстои от 20.30 часа на 9 май. Датата е специална за музикантите, които обещават незабравимо шоу и разтърсващ лайв за всички фенове у нас. Един от основателите на именитата група - Mick Jones не скрива вълнението си за предстоящото турне, като споделя, че изненадите и доброто настроение за публиката са гарантирани. "Никога не съм си представял преди четиридесет години, когато създадохме Foreigner, че ще продължим да обикаляме по света и да изпълняваме музиката, която обичаме през всичките тези години. Не мога да изразя благодарността, която изпитвам, когато феновете ни споделят истории за това, как песните ни са оказали влияние върху живота им", разкрива знаковият китарист.
Всичките най-големи хитове на световноизвестните музиканти ще могат да чуят многобройните им почитатели по време на юбилейното шоу в София: "Juke Box Hero", "Cold As Ice", "Waiting For A Girl Like You", "Feels Like The First Time", "Urgent", "Say You Will", както и хит № 1 едно "I Want To Know What Love Is". Рок величията са подготвили още една изненада за публиката – 40 хита за 40 години на сцена, събрани в специален едноименен албум. В компилацията са включени и две напълно нови композиции, които ще представени у нас. Истинска кулинарна фиеста очаква музикантите при гостуването им у нас. Сред многобройните апетитни изкушения, които включва списъкът с изискванията им, са както гурме ястия и специалитети с агнешко, пуешко и сьомга, приготвени по специални рецепти, така и засукани и ефектни десерти като канелени рулца, шоколадови мъфини, плодов пудинг и различни мусове. Разбира се, менюто съвсем не е изненадващо, предвид кулинарната страст и афинитет на настоящия фронтмен на групата Кели Хансен към отлично приготвената храна и здравословната кухня. Именно по негово изискване, списъкът е обогатен и с полезни предложения като тайландска супа с кокосово мляко, три вида различни салати с риба тон и няколко зелени предястия със спанак, аспержи, авокадо и брюкселско зеле. Задължително на масата трябва да присъстват и 9 вида прясно изцедени сокове и смутита. С това съвсем не се изчерпват кулинарните изисквания на рокаджиите…Списъкът е дълъг повече от 15 страници, като любимците на поколения меломани изрично са упоменали в него, че изявяват желание да опитат и някои от най-прочутите български ястия.

Билетите за концерта са на цени от 30 лв. до 80 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн. VIP-пакети за събитието - от bileti365.com.  Повече информация – Foreigner live in Sofia - Official Event.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички