Унгарците Leecher преди Turisas в София


Унгарците Leecher преди Turisas в София

3956

Унгарската формация Leecher (на снимката) ще са гости на Turisas у нас. Както MySound.bg вече огласи, дългоочакваното първо гостуване на финландските Battle Metal герои ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 6 май, неделя. И двете групи идват след специална покана от страна на организаторите BGTSC да представят най-доброто от своето творчество.
Leecher  е симфоник/метъл банда, базира на женски вокали и чела, акомпанирани от ударни, и оркестрални мотиви. Създадена преди 10 години и както повечето групи в началото репертоарът ѝ включва кавъри на любими песни. Не след дълго започват да се появяват и авторски песни, които доминират и свеждат чуждите парчета само до специални поводи. След много работа и търсене на себе си, бандата прави сериозен завой и в периода 2012-13 отваря нова страница, довела до сериозни промени в състава. Следват нови концерти, участия в Италия и спечелване на унгарския конкурс HammerWorld (2014), вследствие на който музикантите издават първия си студиен албум. От тогава до момента работят непрестанно: концертират, реализират клипове, издават LP с акустични аранжименти с унгарски текстове на някои песни и работят неуморно по следващия си албум. Програма:

19.00 часа – Врати/начало
20.00 часа – Leecher
21.15 часа – Turisas
22.45 часа – приблизителен очакван край

Билети - и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Видеообръщение от лидера на Turisas Mathias Nygard и китариста Jussi Wickström ТУК.

Видеообръщение на Аги и Анет от Leecher ТУК.  Гардероб - пътване за употреба:  http://on.fb.me/O2TMhv

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички