Софийската филхармония се включва в спектакъла на Горан Брегович


Софийската филхармония се включва в спектакъла на Горан Брегович

4503

Виртуозите от Софийската филхармония също ще се включат в уникалния концерт на голямата звезда на Балканите Горан Брегович в София , известиха от екипа на  Moko Solution, организиращ събитието.
 Както MySound.bg нееднократно писа, световноизвестният музикант и композитор ще представи новия си спектакъл "Три писма от Сараево" в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 13 април (петък). Брегата ще пристигне у нас  с най-популярния балкански бенд - Оркестър за сватби и погребения.
Брегович ще се изяви под невероятния акомпанимент на 46-ма музиканти от Софийската филхармония. "Три писма от Сараево" обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща послание за мир и разбирателство. Уникалният проект е празник на културните различия и единство - посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.
В деня на концерта Горан Брегович ще зарадва родната публика и със специален подарък – "Three Letters Live" CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно непосредствено преди да започне самото събитие след предоставен билет при влизане в залата.  
Билетите за концерта са на цени от 35 до 55 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. VIP-пакети за събитието - от bileti365.com.  Актуална информация тук: Goran Bregović Arena Armeec I 3Letters From Sarajevo I Official

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички