Тимати скандализира цяла Русия с Х#ёвая песня


Тимати скандализира цяла Русия с Х#ёвая песня

4127

Най-успешният руски ар-ен-би изпълнител Тимати, който ще се завърне отново у нас на Cacao Beach на 28 юли,  скандализира цяла Русия.  Поводът е премиерата на новото му парче "Х#ёвая песня", в което, както подсказва заглавието,  съдържа изцяло провокативен, нецензуриран текст.
Още с представянето си, песента предизвика небивал интерес, предизвиквайки безброй коментари от страна на многобройните фенове на звездата. Предвид "цветущия" и пиперлив текст, в медиите масово се заговори, че новото парче на хитмейкъра ще бъде спряно, а отговорните органи в Русия са били сезирани.
Като цяло "Х#ёвая песня" изцяло се отличава от стила на Тимати – в нея се редуват рими за изневяра, предателство и куп обидни слова. Това накара най-големите фенове на певеца да повдигнат въпроса дали в любовния му живот всичко е наред. По последна информация настоящата приятелка на хитовия изпълнител е не коя да е, а една от най-красивите и успешни топмодели в РусияАнастасия Решетова (вляво на снимката), втора подгласничка на "Мис Русия" 2014
"Да напишеш хубава и красива песен в днешно време не представлява трудност. Сега всички могат да правят такива. Но да напишеш х#ёвая – това си е изкуство!", коментира новото си изпълнение звездата.
А може скандалният рапър просто да е искал да пресъздаде една толкова актуална в днешно време действителност, затвърждавайки имиджа си на топ ар-ен-би изпълнител, който обича да римува и пише текстове за истински истории без цензура. Само времето ще покаже…
Както MySound.bg вече писа, организираният от Mоко Solution концерт на Тимати в Слънчев бряг е от 21.00 ч. на 28 юли.  Билети - в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на пропуските: 50 лева, а на място в деня на концерта: 70 лв.  Повече информация тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички