Спечели пропуск за концерта на Human Element!


Спечели пропуск за концерта на Human Element!

4054

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели в Sofia Live Club, организиращи първия концерт на суперформацията Human Element в България. Както е известно, колосите на фюжъна излизат на сцената в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 8 май, вторник.  

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с покани за фиестата. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година се появява едноименният дебютен албум на Human Element?   

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Human Element

Очакваме до 10.00 часа на 6 май, неделя.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Четири величия стоят зад името Human Element. Това са легендарните Скот Кинси (Scott Kinsey), Матю Гарисън (Matthew Garrison), Гари Новак (Gary Novak) и Арто Тунджбояджян (Arto Tunçboyaciyan), които предлагат нов ъгъл към бомбената комбиниция от джаз, рок и етно.

Всичко започва сякаш планирано... Събира ги любовта към музиката, Weather Report и желанието да продължат традицията на големите в музикалния свят. Зад гърба си имат стотици концерти, участия във фестивали, награди и не на последно място - спомени от сцената с имена като Чък Къриа, Ал Ди Меола, Джо Завинул, Джон Маклафлин и много, много други.
 
Буквално за няколко дни записват парчетата от едноимения си първи албум. Всички допринасят за звученето на мелодиите и всяка нота има по малко от виждането на всеки от великолепната четворка, както самите те споделят. "Ние получихме толкова много от Джо (Завинул), - казва Кинси, и, въпреки това, искахме да бъде различно. И, докато се втурвахме да творим с неговия отпечатък, музиката ни  наистина започна да има своя идентичност".

В това ще се убедят и българските меломани на 8 май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички