Марко Маркович пристига в София за специален концерт с RomaNeno


Марко Маркович пристига в София за специален концерт с RomaNeno

4635

Силни страсти и дълбоки чувства, радост и тъга, любов и раздяла, богатство и бедност - приказки за живота и различните му лица ще разкажат с музиката си виртуозите от Romaneno Project в столичния клуб City Stage от 22.00 ч. на 11 май. Красива смес от циганска музика, джаз, фънк и фламенко. Уърлд, етно или цигански джаз – не се опитвайте да определите музиката на RomaNeno Project. Почувствайте я. Луда, вкусна и цветна – тя докосва и сърцата, и телата, и кара всички да следват ритъма ѝ, приканват организаторите.
Специален гост в петъчната вечер ще бъде един от най-големите виртуози на балканските ритми, принцът на циганския джаз и многократен носител на приза "Златен тромпет" на знаменития Драгачевски събор (брас надсвирването в Гуча), тромпетистът Марко Маркович. Той  е добре познат на българската публика с изключително успешните си концерти в страната и като син на емблематичния Бобан Маркович, наричан още "царя на балканската духова музика", с когото Камен Донев редовно пълни зала "Арена Армеец" с песни, танци и истории от балканските земи.

Аранжиментите на парчетата, които ще прозвучат в City Stage, са на Михаил Йосифов, а историите ще разказва вълшебният глас на Нено Илиев, чието въздействие не може да бъде пресъздадено с думи. Трябва да бъде почувствано.
RomaNeno Project излиза в състав: Нено Илиев // Neno Iliev - вокал, акордеон Михаил Йосифов // Mihail Yossifov - тромпет Велислав Стоянов // Velislav Stoianov - тромбон Ангел Демирев // Angel Demirev - китара Васил Спасов // Gele Gelev - пианоДимитър Карамфилов // Dimitar Karamfilov - контрабасАтанас Попов // Atanas Popov - ударни 
Специален гост Марко Маркович // Marko Markovic Билети - от EpayGo и Eventim. Цената на пропуска на място ще бъде 15 лв. редовен билет (без място) и 20 лв. в деня на концерта и на входа (без място), както и 40 лв. VIP билет (място в сепаре) - ограничени до 30.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички