Zucchero ще изнесе уникален концерт у нас


Zucchero ще изнесе уникален концерт у нас

3885

Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Zucchero, е един от най-успешните италиански музиканти, с блестяща кариерата повече от три десетилетия.  Неговата музика е повлияна най-вече от блус, госпел, соул, и рок. Песни като ''Senza Una Donna (Without A Woman)'', ''Il Volo'', ''Baila (Sexy Thing)'',''Occhi' 'са малка част от хитовете на изпълнителя, които му носят световна популярност и милиони продажби. 
Концертът на Zucchero на 23 юли в Античния театър в Пловдив се осъществява с подкрепата на oбщина Пловдив като част от Календара на културните събития на oбщина Пловдив за 2018 година.
През 2016 година италианската звезда представя своя впечатляващ албум ''Black Cat'' на световно турне, което преминава изключително успешно. Той поставя феноменален рекорд в Италия с ''Black Cat World Tour''– изнася 22 концерта в Arena di Verona за период от 12 месеца! По време на турнето, Zucchero пее пред повече от 1 милион зрители в 611 града, 67 държави на 5 континента!
Zucchero е имал съвместни проекти с едни от най-великите музиканти като Лучано Павароти, Ерик Клептън, Майлс Дейвис, Б.Б. Кинг, Брайън Адамс, Брайън Мей и много други. Той е единственият европейски музикант, участвал на световноизвестния фестивал ''Уудсток'' (1994 г.).
През ноември 2017 излиза колекцията на Zucchero ''Wanted (The Best Collection)''. Тя събира в себе си най-доброто от 30–годишната  музикална кариера на артиста. В нея са включени три нови песни и документален филм с кадри от бекстейдж и интервюта. 
За наша радост в новото турне на Zucchero е включен концерт и в България. Титанът пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис".Този път почитателите на артиста ще имат възможност да се насладят на прекрасната му музика в уникалната атмосфера на Античния театър, Пловдив.  
Билетите за концерта на Zucchero на цени 60, 80, 100 и 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на ''Тикетпро'' и ''Ивентим''.  За съжаление, капацитетът на Античния театър в Пловдив е само 3 000 места.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички