Графа покори сърцата на над 3 000 в Пловдив с новото си шоу


Графа покори сърцата на над 3 000 в Пловдив с новото си шоу

4288

В последната вечер на май фенове препълниха пловдивския античен театър, за да видят първи новото музикално шоу на Влади АмповГрафа.

Над 3 000 почитатели пяха, танцуваха и съпреживяваха двата часа, изпълнени с красива музика, безкомпромисни визуални решения, емоция и любов."Добър вечер, Пловдив. Невероятно е, че Античният театър отново е пълен и за мен е огромна чест", каза Графа и заедно с музикантите започнаха да споделят с публиката музикалната магия, която носят в себе си. Античният театър беше озарен от най-новото поколение сценично осветление, концептуални 3D Mapping решения и лазерно шоу.

Любими хитове и нови парчета на един от най-успешните изпълнители в страната озвучаваха Стария град в Пловдив. Звукът беше брилянтен, а Графа и музикантите раздаваха всяка част от себе си на публиката, която им се отплащаше с цялата си любов и възхищение.

Един от най-въздействащите моменти в напълно разпродадения концерт беше акустичната част, в която Графа и неговият роял накараха всички да притаят дъх и да се наслаждават на магията на изпълненията му. Неочаквани и вълнуващи за публиката бяха срещите със специалните гости в спектакъла. Първи се появи Искрата, с когото Графа изпя в дует актуалния сингъл "Неочакван обрат". Стефан Вълдобрев изненадващо, но точно на място, се включи в акустичното изпълнение на песента "Изкуствен елемент". Всеобщ танц разтърси Античния театър, когато Графа и македонският рапър Слаткаристика представиха "Квартални джентълмени".

Близо два часа излетяха като миг, а възторжените призиви на публиката два пъти върнаха Графа на бис. Всеобщо беше мнението, че подобно преживяване не може са е опише с думи, но за радост на феновете то беше филмирано от 23 камери и 2 дрона. Споменът за  концерта на Графа в Античния театър дълго няма да избледнее.

Почитателите на изпълнителя ще имат възможност да го видят на 4 юни в летните театри на Бургас (4 юни), 5 юни (Варна), a в София (зала 1 на НДК,) датите са две – 27 и 28 ноември.

Билети за спектаклите все още са налични в мрежата на Еventim.bg и билетните центрове в съответните градове.

Междувременно, все още може да спечелиш "Концерт на Графа в Арена Армеец" на CD/DVD, документиран със специализирания софтуерен шедьовър за 360-градусово заснемане на концерти - CUE PILOT, оперирано лично от неговия създател Jesper Hvenegaard.

Виж как ТУК!

Снимка: Нели Куртева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички