Без жена до себе си идва Тимати за концерта в Слънчев бряг


Без жена до себе си идва Тимати за концерта в Слънчев бряг

4861

За голяма радост на многобройните му почитателки, най-успешният руски ар-ен-би изпълнител Тимати се е разделил с досегашната си приятелка Анастасия Решетова. Според руските медии тригодишният романс между  двамата е приключил. Това означава, че по всяка вероятност хитмейкърът ще пристигне без половинка до себе си за концерта на Cacao Beach  в Слънчев бряг. Както MySound.bg нееднократно информира, организираното от Moko Solution събитие ще се състои от 21.00 часа на 28 юли.

Повод за писанията в медиите за скорострелно разпадналата се връзка на рапъра и красавицата, по-известна като руската Ким Кардашиян, е фактът, че звездите взаимно са заличили всяка следа от отношенията си в социалните мрежи и са изтрили общите си снимки. Засега обаче официално потвърждение за раздялата им липсва. 
Тимати и красивата подгласничка на Мис Русия 2014 са забелязани за последно в края на миналия месец. Тогава двойката посети в Москва грандиозно събитие на най-голямата музикална руска телевизия. В публичното пространство упорито се говори, че 22-годишната Настя не само е сложила сама край на връзката си с рапъра, но вече е успяла да го замени и с друг.  Музикантът ще зарадва   за   първи   път  многобройните   си   почитатели   в   Лондон.  Хип-хопърът планира да изнесе внушителен концерт в Обединеното кралство през  ноември. Събитието  предстои да бъде   обявено   съвсем скоро. По-интересен   е   фактът,   че   за   организацията   на   първия гиг на руснака в британската столица отговаря български промоутър. Ивент компанията е същата, която подготвя и шоуто на Cacao Beach.
Билети за концерта в Слънчев бряг - чрез мрежата на Eventim в цялата страна на цена от 50 лева, а на място в деня на събитието ще струват 70 лв. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички