В приказката на Burning Мan с No Orders x Playa Stories


В приказката на Burning Мan с No Orders x Playa Stories

4215

Концептуалният бранд No Orders отвежда публиката към истинско магическо пътешествие на съзнанието, в което през последните месеци се потопиха стотици любители на музиката и изкуството.

Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят, променят и чупят обществените стереотипи и изразяват себе си, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти.  Това лято No Orders представя събитията от поредицата Playa Stories, които са вдъхновени от фестивала Burning Мan и ще предложат на публиката вълнуващо сюрреалистично преживяване. Всички гости на Hacienda Beach-Лозенец ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти. Смелата идея, която идва от сърцето на No Orders общността е чрез поредицата Playa Stories да принесат духа на легендарния фестивал Burning Man в България, който дава свободата да изгубиш и намериш себе си едновременно чрез музиката и изкуството.

No Orders x Playa Stories ще очаква любителите на изкуството във всички негови измерения на 18 и 25 юли, както и на 15 и 22 август в Hacienda Beach-Лозенец – един от най-популярните клубове на българското ЧерномориеРезидент на No Orders x Playa Stories е Diass, а специален гост на 25 юли ще бъде горещата палестинка Nour, базирана в Тулум, Мексико, от където пътува по цял свят за своите участия. Тя добива популярност със своето неподправено и неповторимо сценично присъствие, а в сетовете си представя завладяващ и докосващ дийп хаус с ясно изявена нотка на ориенталски елементи и вокали.

На 15 август организаторите ще срещнат публиката с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning ManConcret. Част от артистичния колектив на Mayan Warrior, музикалната стилистика на Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии.

No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен ВасилевDiass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България, и Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е била част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens Оf Babylon, Xolocate в Ибиса, Мексико, Ню Йорк и много други. Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости. До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един  от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

Сюрреалистичното преживяване, вдъхновено от магията на фестивала Burning Мan, в която No Orders x Playa Stories ще пренесе гостите на Hacienda Beach-Лозенец и ще провокира силно сетивата и съзнанието с допълнителни активности по време на партито като гледане на карти таро, flea market за ръчно направени бижута, дрехи, винтидж базар, реализиран от Frea.bg, art corner и вдъхновяващи изпълнения.

Вижте още на адрес: https://www.facebook.com/no.orders.events/

Снимка: Ивайло Данаилов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички