Новият хип-хоп фестивал Goloka изгрява на 3 и 4 август


Новият хип-хоп фестивал Goloka изгрява на 3 и 4 август

4122

Първото издание на Goloka Festival ще се проведе в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец на 3 и 4 август.  В най-новия хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат както пионерите на родната сцена, така и някои от най-актуалните имена в жанра. Ще се изявят гоости от Македония и Великобритания. Част от събитието ще бъдат и задължителните елементи от този тип култура – графитите, брейкденс танците и диджеите.  Организаторите с любезната подкрепа на община Лясковец и звукозаписната компания Zanimation, подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи и семинари за двата дни на фестивала. Специално участие ще има Еленко Ангелов – водещ на един от семинарите, а водещ на цялото събитие ще бъде добре познатият Ilyo от 50stotinki.com. В рамките на първия Goloka Festival ще има и лятно кино, състезание по брейкденс танци, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. За удовлетворяване на всички вкусови предпочитания на гостите, организаторите са предвидили различни щандове – с вегетарианска и традиционна кухня.
Goloka Festival се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и  ежегодно. Новият фестивал за хип-хоп култура ще се представи със силен лайн-ъп, какъвто трудно ще бъде забелязан на друго място у нас, уверяват организаторите. Вижте списък на участниците по дни (по-долу) и следете за всякакви подробности и още новини - ТУК.  Билети - в системата на EPAY GOТУК . Може да ги намерите и във всички каси на Easy Pay в страната, както и на мястото на събитието - на 3 и 4 август. Цената на пропуск за двата дни (3 и 4 август) тип "Ранно пиле" - е 30 лв., а пас за един от дните е с цена 20 лв. За големи групи се предлага "Групов билет 6 за 5" (означава: при поръчката на 5 билета в една онлайн поръчка – то 6-ят билет е безплатен). Билетите на място ще са с цена за 2 дни - 35лв., а за един - 25 лв.
Ето и списък на участниците:
LINE UP DAY 1 / 3 август – от следобяд:DJ SET // Bosskar WildDJ Skill+Project BulgariGerata & NRG D5 о’clockRoofRhymez + DJ Fresh KitSensei + SistahWosh MC & YokoУма и ДумаAtila + DJ AkashaГолям Юс (Явката, Madmatic & Боро)NokautToksikologia (Македония)
LINE UP DAY 2 / 4 август  – през целия ден:
Йога Лекция на Еленко Ангелов Графити занимания Киртан – духовна музика Лекция DJ SET
B-Boy BattleKaskataBNRJay & KeranovHomelesz & SpliktidShadow Lab (Secta, MishMash, НЕМА, N.Kotich)Varna SoundPole Dance + Final BattleMurda BoysFODRSKINGPIN (UK)
Специални:
Grafitti: Glow, Epik, Grey, SelfВодещ: Ilyo // 50stotinki.comB-boy Battle Contest с награден фонд Fire & Visual Effects / NiKiTaСпециален лектор: Еленко Ангелов

Присъединете се към събитието във Фейсбук ТУК, поканете приятели и елате да се забавляваме!
Билети - ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички