Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

MTV Presents Varna Beach ще ни разгорещи и това лято


MTV Presents Varna Beach ще ни разгорещи и това лято

4350

MTV Presents Varna Beach се завръща в България със своето второ издание в морския град на 12 август, неделя. Фестивалът в разгара на лятото съчетава изпълнения на живо на международни артисти със слънчевите лъчи  топлите пясъци на красивия южен плаж във Варна. Акцентите ще се излъчват по MTV във Великобритания, както и по цял свят чрез MTV Live от септември 2018 г., когато фестивалният сезон наближава своя край. Кметът Иван Портних заяви: "Много се вълнуваме, че Варна отново ще посрещне MTV International на варненския плаж. Със сигурност Варна е най-доброто място за почивка това лято! Наистина оценявам подкрепата на MTV за популяризирането на града ни. Приветстваме всички вас във Варна за грандиозния концерт на 12 август - MTV Presents Varna Beach 2018".
В афиша на мащабното събитие са чуждестранните звезди Rita Ora, Years & Years, Redfoo, R3wire & Varski. Родните изпълнители са Krisko, Pavel & Venci Venc', Tita, Dara и 4Magic, които ще разтърсят сцената на 12 август. 
Рита Ора е първият хедлайнър. Свръзваме я с хитовете "Anywhere", "Body On Mе", "For You", "Doing It", "Shine Ya Light", "Hot Right Now", "RIP", "Your Song" и "Black Widow". Това е първият път, в който Рита Ора ще пее в България – феновете могат да очакват обещаващо шоу на световно ниво, уверяват организаторите.
Всички концерти от турнето на певицата в Европа вече са разпродадени. Рита е много търсена не само на сцената, но също и за големия екран, след като изигра поддържаща роля във филмовата поредица "Петдесет нюанса сиво". Красавицата записа и музиката за "Петдесет нюанса освободени" в дует с Лиъм Пейн. Рита (на снимката) е работила със световни артисти като Avicii, Calvin Harris, DJ Fresh, Wiz Khalifa, Charlie XCX, Sigma, Chris Brown и Iggy Azalea, изяви се и на прочутия фестивал Coachella в Калифорния.
Робърт Куърк, президент на ROQU Media, сподели: "Радваме се, че MTV отново ще бъде на варненския плаж през 2018 г. Ако се чудите дали и кой фестивал да посетите тази година, със сигурност това е правилният избор! Сцената на MTV във Варна е впечатляваща, а атмосферата е винаги много специална. Нямаме търпение да видим Рита Ора на живо, както и другите изпълнители."
Популярните диджеи от Club MTV, R3wire & Varski също обещават яко парти. На дебютното издание на фестивала миналата година те разтърсиха сцената и няма никакво съмнение, че и този път ще взривят настроението на феновете.
"Миналата година плажът във Варна беше като неочаквано сбъдната мечта. Никога не сме си и представяли, че може да получим такова страхотно посрещане. Нямаме търпение да се завърнем отново във Варна това лято и да се забавляваме с хиляди нови приятели", не крият диджеите.
Мащабният проект на MTV на варненския плаж подпомага туристическия сектор и привлича много туристи в България. Телевизионното шоу от концерта през 2017 г. вече се излъчва навсякъде по света, показвайки Варна в най-добрата ѝ светлина.
Господин Улрих Хеппе, главен изпълнителен директор на летището във Варна, коментира: "Привличането на световен бранд като MTV във Варна помага за позитивния имидж на България пред света. Българските летища очакват повишаване на потока от международни туристи през 2018 г. Варна определено е отворена към света."
MTV Presents Varna Beach е събитие, подходящо за фенове на всяка възраст, както и за семейства.
Билети за събитието: www.MTVvarnabeach.com
Фейсбук: www.facebook.com/mtvpresentsvarnabeach
Instagram: https://www.instagram.com/mtvpresentsvarnabeach/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички