Кой спечели пропуск за концерта на Дзукеро в Пловдив


Кой спечели пропуск за концерта на Дзукеро в Пловдив

4012

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи концерта на Дзукеро (Zucchero) в Пловдив. Както е известно, италианският Джо Кокър (Joe Cocker) ще пее в магическата атмосфера на Античния театър от 20.00 ч. на 23 юли, понеделник.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за дългоочакваното шоу. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Дзукеро?

Вярното е: "Wanted (The Best Collection)".

Честито на Ганиела Шварц и Калия Миладинова.

Аделмо Форначиари, известен със сценичния си псевдоним Дзукеро, е един от най-успешните италиански музиканти, с блестяща кариерата повече от три десетилетия. Той издава първия си самостоятелен албум "Un Po’ Di Zucchero" през 1983 година. От тогава вокалистът и композитор се радва на нестихваща международна слава и мултимилионни продажби по всички краища на света.
 
Неговата музика е повлияна най-вече от блус, госпъл, соул и рок. Сред най-големите му хитове са "Senza Una Donna (Without A Woman)", "Il Volo", "Baila (Sexy Thing)" и "Occhi".

Концертът на Дзукеро в Пловдив се осъществява с подкрепата на oбщина Пловдив като част от Календара на културните събития на oбщината за 2018 година.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Снимка: Тонина Манфреди

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички