Летни страсти с D.VINE под звездите


Летни страсти с D.VINE под звездите

4118

Два концерта подготвя група D.VINE като част от лятната културна програма на Столична община: на 22 юли (неделя) - Ladies In Red и почти месец по-късно - на 24 август (петък) – Ladies’ Night.
Събитията на лятната естрада в столичната "Борисова градина" са посветени на страстта, бурния танц, мечтите, аромата на младо вино (от където идва и името на групата), ярките контрасти и са в код червено.
Изявите са с имена на две велики песни - "Lady In Red" на Chris DeBurgh и "Ladies Night" на Kool And The Gang, които са акцент в концепцията на двете музикални вечери. Програмата ще включва поп музика, модерни денс хитове, златни ретро парчета и рок песни за финал, които дамите ще изпълнят в грациозни огнено червени тоалети.
На двете дати D.VINE ще има силен диджейски съпорт. Сцената ще открие DJ VaGro (Васко Громков) на концерта на 22 юли, а Краси Москов ще партнира на групата на концерта през август.
Тази неделя формацията за първи път ще представи с български текст авторската си песен "Време за Теб". Музика: Ирина Русимова, текст: Тина Коилова, аранжимент: група D.VINE.
D.VINE приканват всичките си почитатели и най-вече дамската аудитория да "прегърне" идеята на събитието и да бъде в преобладаващо огнено червено облекло.
Всеки голям концерт има кауза. Желанието на D.VINE е на този концерт да подарят една китара "Китарата на D.VINE" на дете от публиката и чрез този жест музиката да влезе в повече домове и сърца, за да има още концерти през годините от новосъздадени групи. За "надпреварата" за китарата ще могат да участват всички деца на възраст до 18 години. 
Втора китара също ще има като изненада, но тя ще се изтегли на втория концерт – 24 август. Тя ще е "Китарата на публиката".  
На концертите бандата ще представи на почитателите си за първи път своите фен материали и всеки техен почитател може да си вземе нещо любимо като част от емоцията на групата.
Непосредствено до сцената D.VINE ще поставят голямата фоторамка, която ги съпътства на всички важни събития за снимки след концерти.
И в двете  вечери ви очакват много емоции, контраст между релаксиращи звуци и силна музикална динамика, ярък женски темеперамент и много танци. Гарантирана програма за почитатели от всички възрасти и музикален вкус, подчертават от дамската формация. 
Концертите са част от програмата на Столична община и са със свободен достъп. Линк към събитието:

https://www.facebook.com/events/553739208356279/

Още - на:

http://dvine.bg/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички