Ния Петрова ще открие концерта на Имелда Мей в Пловдив


Ния Петрова ще открие концерта на Имелда Мей в Пловдив

3664

Изумителната Ния Петрова ще подгрее за Имелда Мей в Античния театър в Пловдив на 21 септември.
Победителката в най-новия сезон на "Гласът на България" ще излезе на вековната сцена със своята група, за да представи 40-минутна програма.
Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв ще откриете в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. Хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители. Имелда Мей - новата музикална емлблема на Ирландия идва и у нас, при това на върха на славата си. Протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда да омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години. Както MySound.bg огласи, концертът в Пловдив се организира от радио "Тангра Мега Рок" в рамките на световния музикален форум Sounds Оf The Ages 2018.
Имелда Мей е излизала да пее на сцена с някои от най-големите - Лу Рийд, Том Джоунс, Дейвид Гилмор, Робърт Плант, U2 и много други.

В България тя ще представи не само хитовете си дотук, но и своя актуален албум "Life Love Flesh Blood", в който гостува самият Джеф Бек, а на пиано - маестро Джуулс Холънд. Основните музиканти са китаристът Марк Рибо (бандата на Том Уейтс и Елвис Костело), барабанистът Джей Белроуз (Робърт Плант) и китаристът Зак Доувс (The Last Shadow Puppets).

Снимка: bTV

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички