Брегович разпродаде изцяло концерта в Пловдив на 28 септември


Брегович разпродаде изцяло концерта в Пловдив на 28 септември

3592

Best Of концертът на рок звездата на бивша Югославия Горан Брегович и неговия Оркестър за сватби и погребения, който ще разтърси Античния театър в Пловдив на 28 септември, е изцяло разпродаден, известиха организаторите на събитието Moko Solution.  Билетът за уникалния двучасов балкански лайв под съпровода на неостаряващия гений се оказа най-търсеният пас в града под тепетата за гостуването на звездата тази година у нас. 
Както MySound.bg писа, именно огромният интерес към концерта на Брегата бе и причина да бъде обявено още едно извънредно шоу на 26 септември. Билети за допълнителната дата има все още в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 40 до 60 лева.
Специално за публиката в Пловдив именитият гост ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес, сред които "Аризонска мечта", "Месечина", "Калашников", "Буба Мара" и много други.
Best Of концертите на Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения са от 20.00 ч. на 26 и 28 септември.  Все още има останали пропуски  за 26 септември на цени от 40 до 60 лв., които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на Еventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички