Американският проект Sky White Tiger за първи път в България


Американският проект Sky White Tiger за първи път в България

3727

Абсолютно нестандартен, интересен, цветен, вълнуващ и провокативен -  бруклинският фронтмен и продуцент Louis Schwadron (Луис Шуадрън), известен още с артистичния си солов проект Sky White Tiger, пристига в България за своята първа изява у нас. Събитието ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" на 20 септември. Изключителен мултиинструменталист, който впечатлява с изпълненията си и на валдхорна, Louis Schwadron с лекота размива границите между фантазия и реалност в музиката си. С впечатляваща автобиография - с магистърска степен от най-престижното училище по изкуства в света - Julliard School, в момента той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен директор го нарича "единственият музикант с толкова енергия и тонове опит, работещ с гениите на музиката". Той е сред малцината забелязани и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на световни звезди, сред които David Bowie, Radiohead, Elton John, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и много други.  За гостуването си у нас Louis Schwadron е подготвил уникален електронен мистичен сет, с който ще представи проекта Sky White Tiger и последния си албум "Invisible City". От София ще стартира неговото европейско турне с гост музикант също толкова интересният и впечатляващ барабанист – Michael McQuilken (от групата Odysseus Finn), с която е идвал в България. Той е музикант, писател, режисьор, бивш барабанист на Amanda Palmer. Работил е и с други известни изпълнители като Wayne Coyne (Flaming Lips) и Jeffery Zeigler (Kronos Quartet). Завършил е театрална режисура в престижния Yale School Оf Drama, а в последно време се е фокусирал върху това да пише мюзикъли и модерни опери.   Очаквайте съвременно, различно, артистично, нестандартно, музикално, визуално, електронно, акустично и органично шоу с елементи на кино и театър и преди всичко много позитивно: нюйоркчанинът Louis Schwadron вярва в силата на позитивното мислене и е артист - в пълния смисъл и блясък на думата, подчертават организаторите.
Вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – Desy (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers). Тя ще представи авторска музика в навечерието на илизане на своя първи авторски албум. Преди малко повече от месец Desy пусна видео към една от песните в него със заглавие "Misery". Може да видите клипа ТУК.
Билети за Desy и Sky White Tiger - в системата на Eventim.bg и още от щанд на Eventim на улица "6-ти септември", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, "Български пощи", "Строежа", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарница "Бард", книжарница "На спирката".  Цената на пропуските е 10 лв. (в предварителна продажба), а на място и в деня на събитието ще струват по 12 лв.  Събитието във Фейсбук - ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички