Мариана Попова роди момиче на Веселин Плачков


Мариана Попова роди момиче на Веселин Плачков

3896

Мариана Попова стана майка за втори път.

Певицата дари половинката си - актьора Веселин Плачков, с дъщеричка - Екатерина. Бебето проплака в болница "Надежда" в четвъртък. Щастливото събитие бе оповестено от майката в профила ѝ във Фейсбук.

"Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!", написа Попова под снимка, на която гордият татко е гушнал малката.

Веселин Плачков е един от участниците в хитовото шоу "VIP Brother" 2018 по Nova. Още при влизането си той съобщи, че всеки момент очаква появата на дъщеричката си. Актьорът напуснал звездната къща, за да присъства на раждането.

Екатерина е трето дете в семейството. Както MySound.bg писа, Мариана Попова има 8-годишна дъщеря - Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Андреа, дъщерята на Веселин Плачков, е по-голяма от момиченцето на певицата. Наскоро звездата от "Дамасцена"издаде, че децата много ще се радват, тъй като ще бъдат каки.
 Актьорът и певицата са заедно от близо две години, а се сгодиха този февруари. "Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си", написа тогава вокалистката във Фейсбук и показа годежния си пръстен.
 Снимка: Фейсбук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички