Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Страшна музика озвучава The Rocky Horror Picture Show


Страшна музика озвучава The Rocky Horror Picture Show

3612

Култовият седемдесетарски рок хорър-мюзикъл "The Rocky Horror Picture Show" ще бъде излъчен на 23 ноември. Мястото е столичното Пространство 108 (на улица "Георги С. Раковски" 108), а часът на началото - 21.00. Партито след прожекцията е в ръцете на Julieta Intergalactica и Илка и Toшко (Vintage Sofia /Gentlemen’s Mood). Както подобава, ще се слуша страшна музика - от дарк диско, електро и ню бийт, до рок и пънк, и ще се пият страшни коктейли. 
Сценарият на "The Rocky Horror Picture Show" определено втрещява и приковава вниманието, като, парадоксално, в същността си представлява нежен - по свой си начин, рок мюзикъл със запомнящ се саундтрак. По онова време повечето от този тип филми са черно-бели и противоположно на общата тенденция, настоящата продукция е изпълнена с крещящи цветове, подсилващи ексцентричността на историята. Най-общо казано, филмът е великолепен микс от олдскуул хорър, комедия и сай-фай.
 "The Rocky Horror Picture Show" стартира като нискобюджетна филмова адаптация (B-Movie) на скандално за времето си бродуейско представление. Впоследствие, с бюджет от 1,4 милиона долара за цялата продукция, лентата си връща звездните $ 140.2 милиона, превръщаща се от нискотарифен сай-фай в чупещ рекорди бокс офис. Филмът безапелационно печели култов статут, благодарение на който в продължение на десетилетия заема челно място в списъка на най-касовите и играни спектакли на Бродуей за всички времена.
Историята се върти около Брад и Джанет (Бостуик и Сарандън), които катастрофират по време на буря някъде из Охайо. Търсейки подслон, те попадат в имението на ужасяващия д-р Франк-н- Фуртер - роля, брилянтно изиграна от младия Тим Къри. Скоро нашите хора се оказват в средата на интергалактическа конвенция на извънземни транссексуални от планетата Транссексуал, намираща се в галактиката Трансилвания… Останалото…  ще се случи в нощта на 23 ноември, ако не ви е страх, поясняват от EventEase.
Режисьор: Jim SharmanС участието на: Tim Curry и Susan Sarandon Билети от мрежата на Ticketportal.bg в НДК, OMV, книжарници Booktrading и магазини "На тъмно". Онлайн билети - директно от тук. Събитието във Фейсбук:Филм на ужасите - "The Rocky Horror Picture Show"

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички