Нова година с най-якото бас събитие Ти си: 2019


Нова година с най-якото бас събитие Ти си: 2019

3483

Едни от най-слушаните алтернативни банди се събират в столичния клуб Mixtape 5 за четвъртото издание на партито "Ти си" навръх Нова година.  Хедлайнъри са Оратница, Balkansky, Ogonek, The Bedlam Club, Lazy Face, Africandro и Tropical Disco. В едно с якото бас парти, събитието представя и свое послание за отговорност – то е към всички онези, които искат да променят нещата през 2019, да се усъвършенстват и да създават свой нов късмет. Новата година отваря нова страница в живота на всеки от нас, както и нови предизвикателства. Време е всеки да покаже на какво е способен.
В навечерието на настъпващата 2019-а година, броени дни след премиерата на най-новия ѝ албум "Alter Ethno", група Оратница отново ще зарадва всички гости с впечатляващата смес от фолклорни мелодии и акустично изпълнени електронни стилове, сред които дъбстеп, трап и дръм-ен-бейс. Това е поредното празнично участие на родната банда.
 Меломанско внимание заслужава и специалният дъбстеп сет на Balkansky, който ще разтърси Mixtape 5 с  фолклор и дъбстеп от бъдещето, съчетани с експлозивното сценично присъствие на Иван Шопов. Сред участниците в програмата е и Валери Шолевски - Ogonek, един от най-харесваните дръм-енд-бейс артисти в тежкия спектър на стила не само у нас, но и в цяла Европа. За страхотната новогодишна атмосфера на партито ще допринесе и кинематографичната музика на The Bedlam Club. Филмов саундтрак, изпълнен от пънк банда на джаз инструменти – мистериозното пътешествие през различни жанрове (трип-хоп, джаз, брейкбийт, фънк и експериментал) превръща всяко изпълнение в  меломанско приключение. 
За първи път тази година, във втората на зала на клуба - Side B, публиката ще се наслади на музика от цял от свят. Ще прозвучи балкан бас и реге селекция от Lazy Face, афро бийт и етно денс мелодиите от цял свят на Africandro и всичко това – събрано в танцувалните горещи вибрации на общия им проект Tropical Disco.  Не пропускайте най-якото близо осемчасово парти "Ти си" с етно послевкус - вие сте на ход, приканиха организаторите. Билети - ТУК.  18+
 ** Политика за достъп на непълнолетни:  http://on.fb.me/YDzVEe 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички