Уайтснейк с чисто нов албум хедлайн на Hills Of Rock 2019


Уайтснейк с чисто нов албум хедлайн на Hills Of Rock 2019

4996

"Flesh & Blood" се нарича новият албум на рок иконите Уайтснейк (Whitesnake), дал име на турнето в негова подкрепа, част от което е и България.

Както е известно, Дейвид Ковърдейл (David Coverdale) и Ко. пристигат по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" да ударят хедлайн във втория ден на Hills Of Rock 2018. Третото издание на най-големия български фестивал предстои на Гребния канал в Пловдив между 28 и 30 юни.    

13-та студийна творба на легендарната банда се очаква в края на май, а пилотният сингъл от нея - "Shut Up & Kiss Me", ще има своята официална премиера навръх Свети Валентин - 14 февруари. "Flesh & Blood" излиза 4 години след предишния диск "The Purple Album", който бе представен артистично и в София. Световната обиколка Flesh & Blood ще включва както от едноименния проект, така и най-големите хитове от над 40-годишната зашеметяваща кариера на рокаджиите. "Това е най-добрият ни албум. Вълнуваме се и очакваме с нетърпение да свирим на Hills Оf Rock. Концертът ни ще е много специален и ще бъде продължение на 40-годишния ни юбилей!", пояснява гласовитият фронтмен. Величията се завръщат у нас в състав: Дейвид Ковърдейл (вокал), Reb Beach (китара), Joel Hoekstra (китара), Michael Devin (бас), Tommy Aldridge (ударни) и Michele Luppi (клавишни).

Hills Оf Rock е част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата".

Тридневни билети за фестивала между 120 лв. и 180 лв.- в мрежата на Eventim и онлайн на www.eventim.bg.

Междувременно, рок ветераните подлудиха Северозападна България. Гости от Македония, Румъния, Косово и Албания ще се забавляват в Зайчар, Сърбия. Кула, Видин и Белоградчик се наредиха сред най-търсените места за настаняване у нас това лято. Британците ще изнесат концерт в сръбския град при вход свободен. Музикантите идват от Будапеща да открият феста в Зайчар, преди да се изявят в Пловдив.

Уайтснейк е сформирана от Ковърдейл - певец на Дийп Пърпъл, през 1978 година. Рокаджиите създадоха редица мултиплатинени албуми, сред които "Тrouble", "Lovehunter", "Ready And Willing", "Come An’ Get It", "Snake", "Slide It In" и едноименния "Whitesnake". Хитовете от тях превзеха челните места на класациите по целия свят. Изданията донесоха на британците редица хитове в Топ 10 класациите по целия свят, включително два пъти челна позиция с парчетата "Here I Go Again" и "Is This Love", както и незабравимото "Still Of The Night".

Взривяващият темперамент и изключителният талант и страст в музиката на Уайтснейк я утвърдиха като една от най-любимите рок групи на всички времена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички