DJ Oskar помага на хора с увреждания


DJ Oskar помага на хора с увреждания

3585

Дисководещият и певец DJ Oskar, който от години живее и работи зад граница, реши да се включи в благородна инициатива в подкрепа на хора с двигателни увреждания.

Артистът от каталога на Diapason Records ще участва в благотворителен концерт, който ще се проведе в белгийската столица Брюксел на 17 февруари. В събитието ще се включат популярни музиканти, сред които кларнетистът Сали Окка и оркестър Парламент. Със събраните средства ще се закупят инвалидни колички и лекарства за хора в нужда.

"Организаторът Метин Йълдъръм ми се обади и ми предложи да бъда част от програмата на мероприятието. Приех веднага, без да се замислям. Винаги съм смятал, че трябва да помагаме на онези от нас, към които съдбата не е била толкова благосклонна. Затова сме хора. Преди две години участвах в подобно събитие и определено мисля, че такива начинания са важни и необходими", сподели DJ Oskar.

Изпълнителят ще избере лично един от хората, които ще получат инвалидна количка. Той призовава нуждаещите се български граждани да се свържат с него в социалните медии.

Доставката до България ще бъде поета от организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички