Танго и салса в зала България на 23 февруари


Танго и салса в зала България на 23 февруари

3739

Кварто квартет към Софийската филхармония и аржентинските звезди Леонардо Санчес - китара и Матиас Гонзалес - бандонеон ще представят най-доброто от латино-американската музика в столичната зала "България" от 19.00 ч. на 23 февруари.              
Непрестанно търсещи музикални емоции и провокативни в класическите си изпълнения, музикантите от Кварто квартет (Иван Пенчев - цигулка, Светлана Станчева - цигулка, Татяна Тодорова - виола и Димитър Тенчев – виолончело), отново са подготвили чувствен спектакъл за сетивата. Към тях се присъединяват китаристът Леонардо Санчес - професор по китара в престижната парижка консерватория, изпълнител, композитор и аранжор (на снимката) и един от най-добрите майстори на бандонеон Матиас Гонзалес. Стефан Врачев (пиано) и Кирил Иванов (контрабас) също ще участват в събитието. В програмата, превърнала се във февруарска традиция, ще прозвучат неизменните за такъв концерт композиции на царя на тангото Астор Пиацола, както и други страстни латино изненади.
Съботната вечер с дъх на любов ще започне в 18.00 ч. с откриване на изложба - живопис "Танго" на Антония Дочева. Тя ще представи картини, вдъхновени от танго концертите на Кварто квартет през изминалите години.
Концертът е под патронажа на посолството на Република Аржентина.
Билети - на касата в зала "България" и на www.eventim.bg и www.tickets.bg на цена 35, 30, 25, 20 и 15 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички