Индъстриъл в хардкор мрака с Combichrist: One Fire


Индъстриъл в хардкор мрака с Combichrist: One Fire

3125

Поредният десант на Combichrist у нас ще се състои по покана на BGTSC в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 17 юли.  Концертът ще представи най-доброто от творчеството и деветия албум на бандата "One Fire" чиято премиера се  очаква месец по-рано. Във връзка с обложката на изданието лидерът на групата Анди (Andy LePlegua) кометира работата на автора Дека Сепдиан (Deka Sepdian): "Преди време работих с Дека по модната линия на дрехите ми Deathrod и работата му беше фантастична. Сега му казах да направи нещо хаотично, което да показва края на дните, също както и хаоса в главите ни. Свършил е убийствена работа! Не мога да чакам да видя как това ще изглежда върху калъфа на плочата".
 Не пропускайте унижожителното електро-индъстриъл метъл-хардкор дарк шоу на лидерите в този стил, приканиха организаторите.
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които се продават, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.
Пропуските за шоуто са на промо-цена от 35 лева до 28 февруари включително. От 1 март ще са на редовна цена от 40 лева, а в случай на останали в деня на събитието и на място входът ще струва 50 лева. 18+ *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни тук***Гардероб - пътване за употреба тук https://www.youtube.com/watch?v=A8pBe1Zbd3Y&list=PLUns7ASkBgB0AvHSq7fx6F3McGmMKnpqh

https://www.youtube.com/watch?v=vUA6e-s2pBw&list=PLUns7ASkBgB0AvHSq7fx6F3McGmMKnpqh
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички