Pro-Pain в София десет години по-късно


Pro-Pain в София десет години по-късно

3070

Американската хардкор-траш метъл формация Pro-Pain се завръща в България за концерт в столичния клуб Mixtape 5 на 12 юни.  Това ще бъде третото гостуване на групата у нас след шоутата ѝ през 2008 и 2009 г., припомнят организаторите Wrong Fest.
Агресивни, праведни, енергични и яростни – това са отличителните черти на хардкор/метъл пионерите. Още с издаването на дебютния си албум "Foul Taste Of Freedom" през 1992, нюйоркската шайка се превърна в основна част от "диетата" на феновете на тежката музика по цял свят. Тяхната успешна и завидна кариера непрекъснато процъфтява и те все още успяват да намерят място за подобряване на звука си, чрез което продължават да впечатляват феновете. Доказателство за това е последният - 15-и студиен, албум "Voice Оf Rebellion", който е 100%-ов безмилостен Pro-Pain в най-чистия смисъл и истинска форма. Дискът съдържа 14 безкомпромисни и кипящи хардкор траш метъл парчета, майсторски доставени в типичното за жанра нюйоркско звучене.
Билети - в мрежата на www.bilet.bg и "На тъмно", принтове могат да бъдат намерени и в The Wrong Bar. Видео на "Deathwish":

https://youtu.be/v2tEetO2eSU

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички