Явор Захариев (Gravitiy Co.) в реанимацията на Пирогов


Явор Захариев (Gravitiy Co.) в реанимацията на Пирогов

4112

Вокалистът на Gravitiy Co. Явор Захариев е настанен в реанимацията на "Пирогов", съобщи bTV.

Оригиналният фронтмен на актуалната банда е открит в безпомощно състояние в дома си със счупен нос в столичния квартал "Лозенец" по обед вчера. Според вестник "24 часа" е намерен от негови близки в кръв на тавана. Те веднага повикали полиция и линейка. Една от версиите е, че 39-годишният  Захариев (вляво на снимката) е нападнат и бит. Състоянието му е сериозно, има опасност и за живота му.

Неофициално от полицията обясняват, че няма следи от насилие, а най-вероятно става въпрос за употреба на наркотици.

Обявеният за снощи концерт на Gravitiy Co. беше отменен, без да е оповестена нова дата. Сумите от продадените билети ще бъдат възстановени.

Както MySound.bg писа, Явор се раздели с колегите си от групата през 2007 година, но се присъедини отново към тях малко по-късно.

Gravity Co. е една от формациите на българската сцена с най-много награди и номинации. За близо 20-годишната си история, музикантите получават и редица международни признания, сред които честта да са първата родна банда в ефира на MTV.

Петър Съмналиев (китара и клавишни) (на снимката вдясно), Иво Чалъков (китари) и Стефан Попов (ударни инструменти) заедно със знаковия си първи вокалист Явор Захариев - агресивен, меланхоличен, гневен, саркастичен и верен до болка на оригиналния си стил, се върнаха славно в светилината на прожекторите със своята уникална комбинация между електронен и акустичен звук, все така актуален и въздействащ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички