Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти l София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика
Led Zeppelin Symphonic с нова дата през септември

Концертът на Михаела Филева в НДК - напълно разпродаден!


Концертът на Михаела Филева в НДК - напълно разпродаден!

3645

Михаела Филева ще излезе на сцената за първия си напълно разпродаден концерт в зала 1 на НДК този четвъртък, 18 април.  Звездата и екипът на "Монте Мюзик" подготвят шоуто от миналата година. Очакванията на публиката са за продукция на високо ниво, което певицата и промоутърите обещават да оправдаят. Успехите в кариерата на Михаела Филева започват още с първия ѝ самостоятелен сингъл "Опасно близки" и оттогава вече 7 години тя върви само напред и нагоре. Красивата и талантлива вокалистка доказа качествата си не само като изпълнител, танцьор, автор, но и като личност, която определя положителните тенденции в музиката и културата на новото поколение. Резултатът от съчетанието на тези качества е огромният интерес към първия ѝ концерт. Публиката донякъде е запозната с концепцията на шоуто от поредицата "Голямата подготовка", която феновете следят в YouTube канала на "Монте Мюзик". От лейбъла обаче коментират, че това е само "поглед през ключалката" предстоящето да се случи на сцената. Иван Градинаров от "Жокер Медиа Рентал" е отговорен за дизайна на звук, сцена, мултимедиа и осветление, творческият ръководител Бойко Щонов е отделил месеци, за да изработи визуализациите, Радостина Точева застава идейно зад танците и хореографията, в които Михаела дейно участва, огромен е приносът на Борислав Бояджиев - Борче, подготвил аранжиментите и цялостната музикална концепция на концерта.
В официално изявление от "Монте Мюзик" споделят: "Гордеем се с Михаела Филева, нейните талант, успехи, професионализъм, трудолюбие, отдаденост и голямото сърце, което я прави неповторима. Вече 7 години заедно изминаваме пътя към тази голяма сцена, а повече от 10 години компанията ни работи, за да постави българската музика на подобаващо ниво. През 2017 г. с концерта на Графа в Арена Армеец показахме, че българска качествена концертна продукция на любим изпълнител може да бъде разпродадена напълно предварително и да донесе незабравими емоции на над 14 хиляди фенове, а отзвукът от нея да продължи месеци, дори години и да ни даде увереност да направим два поредни концерта на Графа в зала 1 на НДК през ноември 2018, които също бяха разпродадени и да скочим смело в организацията на първия концерт на Михаела. Забелязваме, че и други български изпълнители повярваха и погледнаха към голямата сцена. Очакваме с нетърпение 18 април, а след тази дата ще продължим към други градове и още по-голяма сцена за Михаела Филева!"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички