Броени дни и броени билети за концерта на Стинг в София


Броени дни и броени билети за концерта на Стинг в София

4144

Билетите за дългоочаквания концерт на Стинг (Sting) в София са почти разпродадени, известиха организаторите на мегашоуто "София Мюзик Ентърпрайсис". Както MySound.bg нееднократно писа, събитието предстои в зала "Арена Армеец" на 1 юни, събота. Ограничено количество пропуски мога да бъдат купени от касите на "Арена Армеец" и "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg Британската суперзвезда  пристига в София тази седмица, за да подари на българската публика невероятен концерт. Турнето My Songs започна преди няколко дни, а България е една от първите държави, които ще станат част от обиколката на музиканта. На 24 май излезе и едноименният диск "My Songs", който включва едни от най-големите хитове на Стинг, белязали кариерата му, в нов прочит и аранжимент. Албумът е наличен в  стандартна и делукс версия в онлайн магазин MusicMall.bg.
Ветеранът пристига у нас с голям екип и с личния си готвач. Концертът ще е наистина специален и впечатляващ. Самият музикант описва турнето като "животът му в песни". 
Специален гост ще бъде младата поп изпълнителка Chinchilla. Тя дебютира през 2019 със забележителния си сингъл "Elements", с който  пречупва музикалните жанрове. За кратко време ефектната вокалистка набра изключително голям брой фенове по целия свят.

Входовете на "Арена Армеец" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18. 30 ч. Булевард "Асен Йорданов" няма да бъде затворен. Организаторите приканват всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме.  Chinchilla ще се качи на сцената около 20.00 часа, а Стинг - около 21.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички