Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Лятото започва с Радио парк фест на БНР


Лятото започва с Радио парк фест на БНР

3957

За трета поредна година Българското национално радио организира "Радио парк фест" на Голямата поляна в Южния парк в София на 14, 15 и 16 юни. Лятото започва с Остава, Миленита, Орлин Павлов, Jeremy?, Dorothy Takev, Жлъч, Гена и Григовор, Marten Roberto, DJ Desy, IVA, Krekhaus, Miry и Innerglow.
БНР продължава да изпълнява мисията си да подкрепя новата вълна артисти, като им дава шанс да излязат на една сцена с утвърдените имена в българската музика. "Радио парк фест" отново събира най-добрата българска поп, рок и хип-хоп музика и дава възможност на почитателите на българската музика да слушат на живо любимите си изпълнители, чиито песни звучат в ефира на всички програми на националното радио.
Миленита, DJ Desy (Phuture Shock, Sentimental Swingers), Dorothy Takev, Жлъч (един от водещите на предаването "60/02" по Радио София), Гена и Григовор ще открият феста в петъчната вечер, 14 юни, от 18.00 ч.  
IVA, Marten Roberto, Орлин Павлов и Jeremy? ще излязат на сцената в събота, 15 юни, от 18.00 ч. Селекция от качествена музика Marten Roberto всяка седмица звучи в предаванията "60/02" и "Musicology" на Радио София. Орлин Павлов е едно от лицата на кампанията на БНР срещу употребата и разпространението на дрога "Избери живота", на която е посветен и тазгодишният "Радио парк фест". Младата група IVA спечели участие в тазгодишното издание на събитието като награда от конкурса "Пролет" на БНР. Големият победител с три награди в този конкурс станаха инди-рок любимците на българската публика Jeremy?, които за трети път ще бъдат на сцената на "Радио парк фест".
Остава ще бъдат звездите в неделната вечер (16 юни), заедно с Innerglow, Miry и Krekhaus. Младите изпълнители бяха избрани след допитване в социалните мрежи. Детски спортни програми и срещи с радиоводещите от програмите на Българското национално радио са подготвили организаторите на съботната и неделна сутрин.  Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема "Интернет за всички", състезания по скачане с чувалчета, мини футболен турнир и още куп изненади очакват гостите.
"Радио парк фест" се осъществява със съдействието на Столичната община.  Повече информация: във Фейсбук и на www.bnr.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички