Новото шоу на Филип Киркоров Я+R с кралска премиера в София


Новото шоу на Филип Киркоров Я+R с кралска премиера в София

3373

Както знаят най-верните му фенове у нас, Филип Киркоров се завръща в родната България с ново шоу на всеки две години.

И тази година той не направи изключение. След бляскавия юбилеен концерт "Я", който представи през 2017-та, руската мегазвезда гостува с един от най-пищните си спектакли, които е правил досега -  "Я+R".

Само няколко месеца след премиерата на шоуто в най-голямата зала в Москва  - "Олимпийский", изпълнителят тръгва на турне, за да зарадва своите фенове от близки и далечни страни, но неслучайно избира първата спирка да е в България.  

От сцената в НДКФилип Киркоров изрази любовта и признателността си към България: "Всяко идване тук е голямо събитие в моя живот! Макар че съм обиколил цял свят и съм пял на най-големите сцени, за мен най-желаните турнета, концерти и премиери са в България. Защото всичко започна тук – първите стъпки в музиката, първите впечатления от българските артисти, първите шоута. Именно тук, в зала 1 на НДК, като малък аз съм се възхищавал на звезди като Лили Иванова, Васил Найденов, дует Ритон, Камелия Тодорова и съм мечтал един ден и аз да пея тук, на тази сцена и ето, че това време дойде!", тези думи дадоха старт на шоуто.

Но какъв концерт само! Може би най-точните думи, които да опишат изживяванията, са: уникална сценография, футуристични костюми и декори, безупречна хореография, завладяваща мултимедия и Той, Кралят на руския поп.

Филип Киркоров сподели, че специално за този спектакъл от Русия пътуват 10 ТИР-а, които превозват цялата техника, декори и мултимедия. За балета са подготвени над 5 000 костюма, а самият певец се преоблича 10 пъти по време на шоуто. Всичко това в колаборация с безспорния талант и незабравимия глас на Краля на руския поп прерасна в незабравимо изживяване, което те въвлича в шоуто и те държи подвластен на емоции цяла нощ.

Останал верен на българските си фенове и носещ любов в сърцето към България, Филип Киркоров не пропусна на почете паметта на композитора Тончо Русев: "Песните на Тончо Русев ми донесоха най-голяма популярност в Русия. Той беше първият български композитор, който повярва в мен. За съжаление него вече го няма, за пръв път той не е в тази зала по време на мой концерт. В сърцето си винаги ще нося благодарност към него и любов към българската естрада!"- с тези думи Киркоров си спомни за хитмейкъра и в негова памет изпълни песните "Незабрава", "Телефонна любов" и руската ѝ версия  -  "Ты ты ты". Те прозвучаха ексклузивно за родната публика, извън обявения за обиколката сетлист.
Турнето на Киркоров у нас продължава с изяви в Пловдив на 10 юни, на 12 юни - в Бургас. Светилото ще зарадва феновете в родния си град Варна на 14 юни. Финалната дата от тазгодишната му обиколка в България е 17 юни, когато ще пее в Русе. Така че, ако все още се чудите или не сте гледали спектакъл на Филип Киркоров, побързайте да си осигурите билет.

Няма да съжалявате!

Траклист

1. "Включаем радость"
2. "Цвет настроения чёрный"
3. "Бей своих, чтобы чужие боялись"
4. "Не кричи"
5. "Сиртаки"
6. "Дай мне понять"
7. "Скажи нет"
8. "Прости"
9. "В саду Эдемовом"
10. "Целая ночь любви"
11. "Скандал"
12. "Танец любви"
13. "Не верю я"
14. "О любви"
15. "Жестокая любовь"
16. "У меня внутри"
17. "Просто подари"
18. "Белый флаг"
19. "Диско-партизаны"
20. "Индиго"
21. "Бей меня"
22. "Мария-Магдалена"
23. "Бездна"
24. "Я верю в любовь"

Бис:

25. "Just A Gigolo"
26. "Ибица"
27. "Цвет настроения синий"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички