Bryan Adams с нов албум за концерта в Пловдив


Bryan Adams с нов албум за концерта в Пловдив

3385

Световноизвестният изпълнител Bryan Adams ще представи актуалния си албум "Shine A Light" на концерта в Пловдив.  Както е известно, именитият канадец пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис"  за шоу в многофункционалната спортна зала "Колодрума" от 20.00 ч. на 14 ноември. Концертът ще е първото гостуване на звездата в града под тепетата. Събитието ще бъде част от световното турне "Shine A Light" в подкрепа на едноименния четиринадесети студиен диск на Adams
Bryan Adams е един от най–успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.
Българската публика ще може да чуе на живо най-големите хитове на Bryan Adams , сред които "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", а и песни от новия албум на музиканта. 
Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив като част от календара на културните събития на община Пловдив за 2019 година.
"Shine A Light" дебютира на първо място в класацията Canadian Albums Chart. Едноименния сингъл към албума Bryan Adams написва съвместно със сензацията Ed Sheeran, а парчето събира над 750 хиляди гледания в Youtube
Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички