Dream Theater водят Джейсън Ричардсън и Люк Холанд в София


Dream Theater водят Джейсън Ричардсън и Люк Холанд в София

3593

Dream Theater обявиха, че ще водят специални гости на всеки от концертите от турнето си в Европа, известиха от "Тангра Мега Рок", организиращи дългоочакваното шоу на американците в България. Както MySound.bg вече писа, прог-рок класиците ще свирят в зала 1 на НДК на 3 юли.  

Тогава, непосредствено преди хедлайнъра, родните ценители ще видят виртуoзното дуо на Джейсън Ричардсън и Люк Холанд, които ще представят 30-минутен сет. Поради тази причина, цялото събитие ще започне с половин час по-рано, за да свирят и три български формации - Odd Crew, Alexandra Zerner и Stop The Schizo. "Лично за мен, това са някои от най-любимите музиканти, с които съм имал удоволствието да делим сцените и съм много щастлив, че се съгласиха да пътуват с нас в това турне", подчертава с ентусиазъм Джон Петручи, китаристът на знаменитата банда, по адрес на Ричардсън (на снимката) и Холанд. Познаваме струната на Джейсън от All Shall Perish, Born Оf Osiris, Chelsea Grin и All That Remains. 26-годишният Люк е нареден сред най-обещаващите млади рок и метъл барабанисти.

Междувременно, за концерта останаха билети само за втори балкон - ще ги откриете екслузивно в системата на www.Eventim.bg 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички