Преместиха концерта на Tom Jones в пловдивската зала Сила


Преместиха концерта на Tom Jones в пловдивската зала Сила

3146

За съжаление, прогнозата е за много лоши атмосферни условия в Пловдив на 24 юни, в ранния следобед и вечерта се очакват проливни валежи – около 20 литра на квадратен метър с голяма вероятност за гръмотевични бури. Поради тази причина, с цел осигуряване на максимален комфорт на зрителите, артиста и запазване на техниката, концертът на британската легенда Tom Jones ще се проведе в зала С.И.²Л.А., съобщиха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".
 Нейният капацитет отговаря точно на този на Античния театър – 3 000 седящи места. Схемата на секторите и разпределението по ценови категории ще бъде идентично на първоначалната локация. Всички закупени билети ще важат без презаверка. За да имат възможност всички зрители да се придвижат своевременно до зала С.И.²Л.А., събитието ще започне малко по-късно – около 21.00 часа. Няма да има подгряващи изпълнители.

Все още ограничено количество билети от първите две ценови категории могат да бъдат закупени от касата на зала С.И.²Л.А., мрежата на "Ивентим". както и онлайн на www.eventim.bg

Както MySound.bg вече писа, сър Tom Jones пристига в България за още една вълнуваща среща с родните  почитатели. Британецът е наистина е жива легенда, един от малкото музиканти, с дългогодишна кариера, коята активно и успешно продължава и до днес. Невероятните му изпълнения преминават всички граници на музикални стилове и периоди и вълнуват редица поколения.  За уникалния си концерт знаменитият вокалист идва с екип от над 30 човека, които да се погрижат за страхотния звук и атмосфера по време на концерта.  Поради лимитирания капацитет и спецификата на мястото, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години не е валидна за това събитие. Деца до 18 години със закупен билет ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да бъде намерена в сайта на Eventim – www.eventim.bg или на място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички