Як купон с Onyx, Koza Mostra, Hayes & Y и Обичайните заподозрени


Як купон с Onyx, Koza Mostra, Hayes & Y и Обичайните заподозрени

3730

Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, Onyx, Hayes & Y и още куп страхотни банди и разнообразни събития очакват гостите на култовия столичен клуб "Маймунарника" това лято.  На прохлада под дърветата в парка, място за среща и забавление ще намерят фенове на различни музикални стилове, малки, големи и още по-големи купонджии, обединени от страстта да се забавляват под открито небе. През юли, август и септември програмата на клуба включва дневни музикални събития, базари, тематични партита, трибюти, олдскуул и реге вечери, виц дуели и какво ли още не, а повечето от тях са с вход свободен.
 Както MySound.bg вече оповести, от началото на юни по идея на "Маймунарника" се провежда единствената по рода си поредица от концерти "Summer Distortion сцена за независима музика". Веднъж седмично тя дава сцена за изява на независими български музиканти и некомерсиални групи, някои от които стъпват за първи път на професионална сцена. Събитието е тематично всеки път и в една вечер събира близки по стил банди. Входът е свободен. Подробности по програмата и участниците в Summer Distortion може да намерите на страницата на клуба във Фейсбук ТУК.
A ето и някои от най-горещите предстоящи концерти от лятната програма: 
Една от най-подходящите за сцената на "Маймунарника" балкан-ска формация - Koza Mostra, ще свири на 11 юли. Тя е пълна с енергия, която завладява още с първите акорди. След участието си в "Евровизия" 2013, групата успя да се превърне в една от най-известните и обичани балкан-ска банди в Европа. Нейната музика е  смес от различни стилове - ска,  рок, пънк, инди и традиционна гръцка музика. Концертите ѝ са истински фурор, а шесторката вече няма търпение за поредната си среща с родната публика. Билети - в системата на Еventim.bg или на място.  На 18 юли на сцената ще стъпят Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, които знаят най-добре как да забавляват малки и големи. Не случайно бандата не се спира през последните две-три години и абсолютно заслужено се радва на всенародната любов.
 25 юли е дата, запазена за американската хардкор хип-хоп банда Onyx. Това ще е поредно посещение на Sticky Fingaz и Fredro Starr на наша територия и първото след излизане на осмия им "100 Mad", чиято премиера се състоя на 31 май. През годините рапърите са неуморни, издавайки редица съвместни и солови проекти, придържайки се към познатия хардкор стил и любовта на феновете си. В края на август любимата ни българска група зад граница - Hayes & Y,  ще представи новото си EP "Safeplace" с традиционно голям концерт – този път в "Маймунарника". В последните години момчетата се подвизават на Острова, но не пропускат възможност за среща с българските си фенове. Концертите им са истински празник и сме сигурни, че и 24 август ще се превърне в такъв. В продажба са ограничено количество билети на цена от 10 лв.,след изчерпването им ще бъдат по 15 лв., а на място – 20 лв. Билети за това събитие се продават в bilet.bg.
Билети за всички събития в "Маймунарника" се продават чрез www.eventim.bg,  в Билетен център на НДК, касата на зала "Арена Армеец", книжарници "Ориндж", бензиностанции ОМВ и други.  Пропуски - ако все още има, ще се продават и на входа на клуба.
Програма на събитията ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички