Спечели книгата на Виктор Утън Урок по музика: духовно израстване


Спечели книгата на Виктор Утън Урок по музика: духовно израстване

4306

Както обещахме, "Спечели с MySound.bg" - "Голямото лятно четене" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели от издателство "Изток-Запад", в чийто каталог се появи книгата на Виктор Утън "Урок по музика: духовно израстване".

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от луксозната творба (232 с., 15 лв.), като имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Част от кое звездно трио басисти бе Виктор Утън на концерта, изнесен у нас в афиша на популярния фестивал Sofia Music Jam 2008?
Пишете на ivokitsov@yahoo.com Subject: Za igrata/Victor Wooten

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 24.00 ч. на 23 август, петък.

Успех на всички!*
 
"Урок по музика" е необикновен роман, разкриващ историята на начинаещ млад музикант, който не само иска музиката да е неговият живот, но и животът му да е прекрасен. А когато ученикът е готов, идва учителят. Така неочаквано пред вратата му се появява Майкъл. В равна степен музикален гений, философ и ексцентричен мъдрец, той ще поведе младия музикант на духовно пътешествие. Ще му покаже, че даровете, които музиката може да му предложи, са огледало на живота. Всяко движение, всяка фраза, всеки акорд имат свой собствен смисъл. Това, което трябва да направи, е да открие музиката в себе си. Заповядайте на незабравимо пътешествие в мистичния музикален свят, в който всеки може да надникне, но само избраните остават.

Независимо дали свирите на някакъв инструмент (или не), този свят ви очаква. И както в книгите на Кастанеда за Дон Хуан природата е мъдър учител, така за Виктор Утън Музиката е веща наставница, в която трябва да се вслушваме. Ако я призовем в живота си, може да ни разкрие цяла нова вселена.
 
*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички