Ahmet Kilic и Fabrizio Parisi зад пулта в Music Jam:Two Оf А Кind


Ahmet Kilic и Fabrizio Parisi зад пулта в Music Jam:Two Оf А Кind

3471

Летните ваканции са към края си и Music Jam е готов с вълнуваща есенна програма.  На 21 септември, събота, сцената на столичния клуб ще се тресе от плътния бийт и дийп хаус саунд на известните диджеи Fabrizio Parisi и Ahmet Kilic, които този път обединяват сили в шоу с надслов Two Оf A Kind.
Подкрепа и загряване на публиката ще им осигури DJ Doni. След много аплодисменти и суперлативи от клубните сцени на Западна Европа, Ахмед и Фабрицио стават първите диджеи, които излизат за втори път в Music Jam пред многобройните и неизменно ентусиазирани хаус фенове. Врати: 22.00 ч. Билети могат да бъдат закупени в: Еventim.bg, Тicketportal.bg, офиса на Sofia Music Enterprises и на място от касата в клуба (включително в деня на концерта).
Първите 100 пропуска са на цена от 10 лв.; след изчерпването им цената ще бъде 15 лв., а в деня на шоуто – 20 лв. VIP-билетите се продават по 30 лева. Ако закупите VIP-билет или искате да запазите седящо място в клуб Music Jam, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички