Първото самостоятелно турне на Михаела Филева започва от Пловдив


Първото самостоятелно турне на Михаела Филева започва от Пловдив

3786

Както MySound.bg вече оповести, Михаела Филева ще представи концертната си програма на турне в Пловдив (19 септември), Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври).

Красивата и талантлива изпълнителка стартира подготовката за обиколката веднага след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима ново видео. Първата дата е в Пловдив. На 19 септември почитателите ѝ ще я срещнат в Летния театър в града под тепетата, заедно с нейния бенд, беквокалистките от трио Тринити и танцьорите от RIO Crew. Творчески директор на концерта е Бойко Щонов, който се погрижи и за визуалната страна на голямото шоу на Филева в зала 1 на НДК.

Феновете на харизматичната изпълнителка са в очакване на концертните събития, защото там Михаела ще представи любимите им хитове, ще танцува заедно с RIO Crew, а в акустичната част ще сподели с тях емоцията от изпълнението на най-чувствените си песни. Музикален директор на шоуто е Борислав БояджиевБорче, който заедно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запомнящи се и въздействащи аранжименти за концерта.

Билетите за турнето на Михаела Филева на цени от 15 лева до 30 лева са в продажба чрез мрежата на "Ивентим" и в билетните центрове по градовете.

Снимка: Йоана Иванова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички