Monster Truck специални гости на концерта на Deep Purple у нас


Monster Truck специални гости на концерта на Deep Purple у нас

3302

Канадската рок група Monster Truck ще осигури мощен съпорт на легендите Deep Purple по време на специалното им последно шоу в България, известиха от "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи мегасъбитието. Както MySound.bg вече писа, то предстои в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 7 декември.
 Monster Truck е сформирана в Онтарио, Канада, през 2009 година. През 2010 година издава едноименното си дебютно EP, с което вдига много шум. Две години по-късно, през 2013, бандата пуска  първия си студиен албум "Furiosity", с който се изкачва на № 13 в канадските класации. Този пробив им носи и награда Juno за най-добра изгряваща група на 2013.  През следващите няколко години Monster Truck пускат на пазара още две издания –"Sittin’ Heavy" (2016) и "True Rockers" (2018), които затвърждават тяхната популярност. Групата е споделяла една сцена с имена като Nickelback, Billy Tallent, Volbeat, Alter Bridge, Godsmack.  Концертът на Deep Purple в София е наистина специален. Поради огромния интерес на милионите фенове по света, легендарните музиканти ще посетят отново няколко държави в рамките на прощалното си турне, за щастие в това число и България. Рок идолите са силно впечатлени от многобройните си български почитатели и ще им подарят уникално шоу в "Арена Армеец".
Билети за концерта на Deep Purple в София все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички