Михаела Филева спря с бойкот дъжда в Пловдив


Михаела Филева спря с бойкот дъжда в Пловдив

3840

С вълнуващ концерт стартира първото самостоятелно турне на Михаела Филева в Пловдив.

Феновете на певицата от града под тепетата не се притесниха от дъждовното време и напълниха Летния театър. Тя излезе на сцената с Васил Крумов, Васил Вутев, Краси Тодоров, Александър Обретенов и трио Тринити, както и танцьорите с хореограф Радостина Точева.

Още от първия момент публиката остана без дъх, феновете от града под тепетата бяха екзалтирани от силното начало. Към средата на концерта времето се опита да попречи на доброто настроение. Дъждът притесни присъстващите за това как ще продължи събитието. Тогава Михаела Филева се опълчи и смело обяви "бойкот на лошото време". Феновете се заредиха с още повече енергия, а дъждът спря. Шоуто продължи с пълна сила. Накрая вокалистката беше извикана на два биса. В първия изпълни песента "Опасно близки", а във втория - "Приливи и отливи", като завърши ударно с парчето "Конец".

Изявата в Пловдив постави запомнящо се начало на турнето на Михаела Филева, което със сигурност ще остане в сърцата на хората. Почитателите на певицата могат да се възползват от възможността да посетят останалите ѝ концерти на: 17 октомври в Благоевград (зала "Пейо Яворов"), 23 октомври във Велико Търново (Дворец на културата и спорта "Васил Левски") и 24 октомври във Варна (Фестивален и конгресен център).

Билети могат да се закупят от Еventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички