Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Дует Мания отпразнува 20-годишен юбилей с пищно шоу


Дует Мания отпразнува 20-годишен юбилей с пищно шоу

3179

С изключително вълнуващ и разтърсващ шоу спектакъл дует Мания отбеляза 20 години на сцената.

Един от най-успешните български поп дуети събра много свои фенове и приятели, за да отпразнува с тях юбилея си. Грандиозното събитие се проведе в най-новия и модерен клуб на нощна СофияMusic Jam, а уникалният двучасов лайв, който бяха подготвили двете чаровни и талантливи сестри Даниела и Юлия, бе на световно ниво и буквално "взриви" публиката.  

Гостите бурно аплодираха всеки пърформънс на сцената и останаха очаровани от брилянтните изпълнения както на дует Мания, така и от специалните гост-изпълнители, дошли да уважат празника им: страхотните музиканти от Акага, народната певица с космически глас Янка Рупкина, обичаният от всички Орлин Павлов, магнетичната цигуларка Таня Тингарова, световноизвестният артист Георги Пейчев - Жоро Степа, невероятните танцьори от ансамбъл Чинари и харизматичният нюйоркски басист Sly Geralds. С фантастично участие се включи и рапърът Джулиъс Селестин, с когото Дани и Юлето изпълниха един от по-новите си хитове "Първа среща". Водещ на събитието бе човекът с емблематичен глас на БГ радиоАтанас Стоянов.

Откриването на спектакъла бе повече от въздействащо, благодарение на огненото и светлинно шоу на "Палячи", а пленяващата хореография на балет TL Dance с хореограф Теодора Лишева, прекрасните гласове на беквокалистите Деля Харалампиева, Стефания Гемеджиева и Витали Езекиев и невероятните изпълнения на гайдаря Мартин Лямов успяха да впечатлят и докоснат всички присъстващи.

Една от големите изненади на вечерта бе дебютът на голяма сцена на 12-годишната дъщеря на ЮлияNessy I (Ванеса), която показа завидни умения в хип-хоп римите, а също и забележителното соло на китара на бащата на двете сестри Ташо Петков. Семейното изпълнение на четиримата несъмнено умили и трогна всички гости, сред които бяха и Етиен Леви и Краси Аврамов.  

"Щастливи сме, че успяхме да отбележим нашия 20-годишен юбилей с толкова огромен шоу спектакъл, отчитаме го като сбъдната мечта! Беше много вълнуващо, истинско, разтърсващо и много, много емоционално", сподели след концерта Дани от дует Мания. Сестра ѝ Юлия допълни от своя страна: "И както винаги дадохме цялото си сърце и душа на публиката. Благодарим на всички фенове и приятели, които споделиха с нас този толкова важен момент в живота ни".

С впечатляваща продължителност от повече от два часа, юбилейният концерт завърши с тематична за празника торта с лика на двете очарователни сестри, ефектни фойерверки и многобройни букети с цветя от публиката. Заслужени аплодисменти получи и целият екип, отговорен за огромната организация на събитието, и най-вече режисьорът и сценарист на шоуто Иван Иванов.

Снимка: Нели Куртева 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички