Последни билети за концерта на Deep Purple в София


Последни билети за концерта на Deep Purple в София

3487

Както MySound.bg нееднократно писа, рок легендите Deep Purple пристигат в София тази събота, за да подарят на българските си фенове един много специален концерт в "Арена Армеец" по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис".  Преди две години величията стартираха турнето The Long Goodbye, с което приключват окончателно своята концертна дейност. Поради огромния интерес на милионите фенове по света, британците ще посетят отново, в рамките на турнето, някои държави, за щастие в това число и България.
Емблематичните музикални икони идват в България с голям екип и мащабна продукция. Звездният състав, в който Deep Purple ще излязат на сцената на 7 декември, включва Йън Гилън, Роджър Глоувър, Йън Пейс, Стив Морз и Дон Еъри.
Специален гост на концерта ще бъде канадската рок банда Monster Truck. Групата се сформира през 2009 година и изключително бързо набира популярност, печелейки множество награди, сред които и Juno за най-добра изгряваща група на 2013-та. 
Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на "Арена Армеец" и "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg
Входовете на "Арена Армеец" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18.30 ч. Булевард "Асен Йорданов" няма да бъде затворен. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Monster Truck ще се качат на сцената около 20.00 ч., а Deep Purple - около 21.00ч. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички