Супергрупата ЕКС закрива подобаващо годината с паметен концерт


Супергрупата ЕКС закрива подобаващо годината с паметен концерт

3196

ЕКС-клузивните членове на група ЕКС – Ерол (най-вдясно на снимката), Светльо Витков и Кольо Гилъна, ще стъпят за абсолютно паметна вечер на сцената в  столичния клуб City Stage тази събота, 28 декември. Неотдавна емблематичните вокалисти се завърнаха от първото си общо голямо (откъдето и да го погледнеш) турне в Европа, което ще приключи най-официално и в добро настроение с концерт в София. Обиколката на тримата герои стартира от Кьолн в края на ноември и премина шеметно през Брюксел, Амстердам, Карлсруе, Берлин, Мюнхен, Франкфурт и Виена. Стотици българи, познавачи и ценители, не пропуснаха да се забавляват с творчеството на добре познатите ни пънк и рок колорити. Живеещи там или чули за турнето и специално пристигнали до точките на събитията – всички те нямаха търпение да се срещнат с ЕКС и след финалните акорди,да се снимат с тях, да си поговорят или просто да си кажат "наздраве".
"На всички фенове в Европа, които станаха част от първото в историята турне на група ЕКС – благодарим, а всички вие, които ще се присъедините междупразнично на финалния концерт от турнето (в "Сити Стейдж"),  не се ослушвайте, а се гответе най-сериозно и отговорно от сега",  споделят групарите.  В навечерието на новата година тримата оригинални вокалисти обещават да зарадват почитателите си на живо само с най-най-най-големите хитове на бандите си, сред които "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле, како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и още много -  все емблематични парчета. 
Билети - в системата на Eventim.bg или в EpayGo., в билетен център в НДК, билетна каса в "Арена Армеец", бензиностанции ОМВ, касите на Epay и на място в клуба. Цената им е от 20 до 40 лв. според мястото. Предлагат се и цели ВИП-сепарета за групи до 8 души, за които е нужна предварителна резервация.
Събитието във Фейсбук – ТУК. Последвайте ЕКС – ТУК.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички