Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

ЧНГ с Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Sofia Live Club


ЧНГ с Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Sofia Live Club

3549

Музикалната празнична седмица Sofia Live Club продължава.  Саунд за всеки вкус и концерти, които ще оставят спомени още дълго у нас, предизвиквайки емоции, които само Музиката с главно М може да дари, обещават организаторите.
На 26 декември, четвъртък, на сцената се качва легендата на българския рок Стенли. Концерт с много специални гости, сред които дъщеря му Никол, Благо Анастасов от Hayes & Y и Innerglow. Певецът ще представи най-новия си албум "Чужди тела" и любими хитове от близкото минало.
На 27 декември, петък, рок вълната продължава с традиционния концерт на Васко Кръпката и Подуене Блус бенд с мото "Да живее рок-ен-рола". 
Събота, 28 декември, е денят за всички почитатели на смесицата от хип-хоп, соул, джаз, блус и африкански ритми, защото Акуа Нару (Akua Naru) идва за своя втори концерт в Sofia Live Club, но този път с актуален албум и много нови рими. 
Неделя не е това, което беше! На 29 декември традицията повелява и продължава и през 2019 г., когато Остава ще представи своя традиционен предновогодишен концерт. Вечерта ще е по-сладка от шоколад, настроението океан от емоции, а изненадата - представянето на песента "Саботаж". Сингълът - първи от следващия албум на обичаната формация, от седмици звучи в националния радиоефир, където се радва на изключително позитивни отзиви. Текстът и музиката са дело на Свилен Ноев, а за аранжимента групата работи съвместно с Георги Станев.
И на последно, но не по важност място, ще се заредим за 2020 година с любимите Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Посрещаме новогодишната нощ в компанията на невероятните Стефан Вълдобрев, Стоян ЯнкуловСтунджи, Мирослав Иванов и Веселин ВеселиновЕко. Куверти за събитието се продават само на място в клуба.
Повече информация за концертите, началните часове и цени на билетите може да откриете в събитията в официалната Фейсбук страница на Sofia Live Club.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички