Джъстин Бийбър с лаймска болест и хронична мононуклеоза


Джъстин Бийбър с лаймска болест и хронична мононуклеоза

3174

Джъстин Бийбър разкри, че е засегнат от лаймска болест и хронична мононуклеоза.

В публикация в Instagram 25-годишният канадец отбелязва, че в последно време доста хора са критикували начина, по който изглежда, приписвайки го на употребата на наркотици. "Тези хора не са наясно, че наскоро бях диагностициран с лаймска болест и сериозна форма на хронична мононуклеоза, които засегнаха кожата, мозъчните функции, енергията и здравето ми като цяло. Последните две години бяха трудни, но с подходящото лечение, което ще помогне за справяне с тази засега нелечима болест, аз ще се завърна по-добре от всякога", написа певецът, който лансира документална поредица в YouTube.

Той сподели, че здравословните му проблеми са сред темите, които ще проследят предстоящите серии. Наскоро Бийбър извести, че на 27 януари в YouTube ще стартират 10-те епизода "Джъстин Бийбър: Сезони". Те ще предложат "задкулисен" поглед към личния живот на тийн идола, в това число и непоказвани кадри от сватбата му с Хейли Болдуин и всекидневието с хората от най-близкото му обкръжение. Феновете ще могат да проследят и размишленията на певеца за върховете и спадовете, съпътствали израстването му пред погледа на обществото.

Бийбър покани почитателите на пътешествие, довело до появата на най-личния албум в досегашната му кариера - първи с нов материал от "Purpose" (2015). Той бе анонсиран от пилотния сингъл "Yummy" на 3 януари с обещание за турне с 45 концерта в САЩ и Канада между май и септември.

През изминалата година в серия публикации в Instagram певецът направи 124-те си милиона последователи съпричастни на борбата му с депресията, злоупотребата с наркотици и славата. Бийбър сподели, че за неговото възстановяване са помогнали религията и съпругата му. Артистът призна за грешките в миналото и за своите психични проблеми, но подчерта, че към днешна дата е на етап от живота си, предполагащ нова музика.

Джъстин Бийбър сключи граждански брак с манекенката Хейли Болдуин без много шум през септември 2018 г, а година по-късно двойката организира второ сватбено тържество за около 150 близки и приятели, припомнят световните агенции.

Лаймската болест е инфекциозно заболяване, причинено от пет вида бактерии, които се предават чрез ухапвания от кърлежи. То има многобройни клинични прояви, сред които висока температура, главоболие, умора и кожен обрив. В някои случаи се засягат тъканите на ставите, сърцето, нервната система и очите. Лаймската болест може да доведе до смърт или трайни увреждания в случай на ненавременно или неадекватно лечение.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички