Автобиографичната книга Мъстейн налице


Автобиографичната книга Мъстейн налице

3700

Ограбено, кратко детство? Налице.  Малтретиращ родител алкохолик? Налице.  Умопобъркваща религиозна смесица (в моя случай – крайностите на Свидетелите на Йехова и сатанизма)? Налице.  Алкохолизъм, наркозависимост, клошарство? Налице, налице, налице.  Отчайващи професионални и артистични спънки? Налице.  Възстановителна клиника? Налице (горе-долу седемнайсет пъти). Близки срещи със смъртта? И това е налице.
Дейв Мъстейн, смятан от мнозина за един от кръстниците на траш метъла, почти еднолично полага основите на стил, продал мултиплатинени албуми и изстрелял Megadeth и Metallica на звездния небосклон. Мъстейн оставя след себе си музикално наследство, описвано с всевъзможни епитети: от "трогателно" и "дълбоко" до "гневно" и "иронично". През годините Megadeth са получили осем номинации за наградите "Грами" и шест сертификата за платинени албуми.
Джо Лейдън е журналист и писател, носител на множество отличия, автор на повече от 30 произведения, които се радват на широк интерес. Всички книги на издателство Addix - тук:

www.addix.org

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички