Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Сърцетуп с Andy C за ЧРД на H.M.S.U.


Сърцетуп с Andy C за ЧРД на H.M.S.U.

3519

Най-голямата българска организация за дръм и басс музика – H.M.S.U., ще отбележи своя 21-ви рожден ден тази събота, 25 януари.

За събитието, което ще се проведе в столичния клуб Music Jam, пристига безспорният № 1 диджей през последното десетилетие - Andy C. Това е негово второ участие в София и трето в България, като всички те са по покана на H.M.S.U.

Когато става дума за дръм и басс музика и култура, неговото име изпъква над всички останали. Редица хитове, десетки награди, безброй разпродадени фестивали и събития, милиони фенове навсякъде по света – това е само малка част от описанието на един от най-значимите артисти на електронната сцена в наше време. Притежател на над 60 награди, сред които тези на DJ Mag (най-добър британски диджей), DNBA (най-добър диджей 10 години подред), Top 100 DJs - единственият дръм-ен-бейс диджей в класацията, и много други. Читателите на Мixmag нареждат Andy C сред 5-те най-велики диджеи за всички времена, редом с Carl Cox, Tiesto и Sven Vath.

Още през 1989 г.  Андрю Кларк започва работа като диджей и продуцент, а през 1992 г. създава и свой собствн лейбъл, чрез който да издава авторската си музика: RAM Records. В началото нищо не подсказва, че този проект ще се превърне в една от най-уважаваните дръм и басс марки в световен мащаб, като през 90-те компанията разполага с няколко издадени парчета и лого, нарисувано от сестрата на Andy C. 20 години по-късно, RAM Records е една от институциите, които определят модерното звучене на цялата международна дръм-ен-бейс сцена чрез изграждане и развиване на имена като Chase & Status, Wilkinson, Calyx & Teebee, Sub Focus, Audio и много други.

На сцената компания на Andy C ще прави MC Tonn Piper, който ще застане зад микрофона и умело ще преведе публиката през качествено изпълнение за сетивата. В програмата за вечерта се включват и почти всички представители на H.M.S.U.: Cooh, L 33, High Roll, Targy, Acidtrip и Faith.

Промоционалните билети бяха изкупени за броени дни поради огромния интерес от страна на феновете, които не си позволяват да пропуснат нито големите имена в бранша, нито рождения
ден на родната организация. Билетите за събитието са почти разпродадени, като до 24 януари последните от тях на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени онлайн и от разпространителната мрежа на Eventim.bg, както и от Breakpoint (ул. "Генерал Йосиф В. Гурко" 72), 4:20 Shop (бул. "Васил Левски" 65), "Бомбасклад" (ул. "Елисавета Багряна" 2A) и 0511 Clothing (улица "Оборище" 80) в София. В деня на събитието и на входа цената ще бъде 45 лева.

Вратите отварят в 22.00 ч., а организаторите обещават безкрайна забава, както повелява такъв празничен повод.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички