Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Дейвид Гарет със сърдечно видеопослание към българските си фенове


Дейвид Гарет със сърдечно видеопослание към българските си фенове

3521

Годината стартира силно за Дейвид Гарет и най-новата му продукция – турнето Unlimited - Live, покорило цял свят с невиждана комбинация от невероятен звук, впечатляващи визуализации, плод на най-иновативни технологии и прецизно подбрана селекция от нови композиции, ънплъгд аранжименти и уникални непредставяни версии на най-големите класически и кросоувър хитове на гениалния изпълнител.   

Както е известно, след невиждания успех в повече от 14 държави в света, юбилейната световна кросовър обиколка Unlimited – Live 2020 на Дейвид Гарет и неговия бенд ще връхлети столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 25 октомври. Над 20 дати в цяла Европа са потвърдени за шоуто, сред които България е единствена на Балканския полуостров.

Вдъхновен от топлото посрещане на публиката у нас преди две години при първото си гостуване, цигуларят-рок звезда отправи към верните редици български фенове специално послание, което може да видите тук.  "Ще бъде едно фантастично шоу и горещо се надявам да видя всички вас там!", призова Гарет.

За празника на влюбените Свети Валентин, организаторите на събитието у нас, Pragma Production, също са помислили за феновете на култовия музикант  -  вече са отворени два нови сектора в "Арена Армеец" на  преференциални цени от 75 лв.  – чудесна възможност за всички, които биха искали да зарадват своите любими хора с прекрасен подарък и да споделят с тях едно толкова романтично преживяване като затрогващия лайв сет на Дейвид Гарет. В репертоара са някои от най-любимите любовни класики, сред които "Ain’t No Sunshine", "November Rain", "Clair de Lune", "Purple Rain", Bach "Air" и други в уникален кросоувър вариант - течението, в което Дейвид Гарет понастоящем няма конкуренция.

И това не е всичко – всички почитатели на виртуозния цигулар  могат да опитат късмета си и да спечелят безплатен пас за двама за шоуто на любимеца си, като се включат в играта на Pragma Production - тук.

Дейвид Гарет за пореден път ще докара до екстаз публиката със своята космическа виртуозност. Новото му шоу, едновременно наелектризиращо обстановката до степен на екзалтация, но и много лично и интимно, вече си спечели над 200 000 фена в световен мащаб към настоящия момент на обиколката, стартирала само преди месеци и вече преминала през Европа и Азия като вихрушка.

Името на турнето Unlimited ("Безгранично") изобщо не е случайно - маестрото никога не е допускал да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментаторство и музикалната креативност раждат феноменално шоу, събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.

Билетите за Unlimited - Live 2020 на Дейвид Гарет в София могат да бъдат закупени от "Ивентим България" онлайн, както и в мрежата на "Ивентим" в цялата страна на цени от 75 до 165 лева, както и ВИП от 185 лева.

Присъединете се към официалното събитие на: https://www.facebook.com/events/2633889266897682/

Билети:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/david-garrett-sofia-sports-hall-arena-armeec-541945/event.html Снимка: Wioletta Janoschek

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички